Miksi vuokrata työntekijöitä Jobiolta?

Usein vuokratyötä kohtaan esiintyy paljon ennakkoluuloja. Vuokratyöntekijät mielletään monesti anonyymina työvoimana, joka lähetetään työmaalle ”jostain vuokrafirmasta”.

Me Jobiolla suhtaudumme henkilöstövuokraukseen eri tavalla. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät tiiviissä kolmikantasuhteessa meidän, asiakkaan ja työntekijän välillä. Siksi meille on tärkeää oppia tuntemaan jokainen työntekijä ja haluamme opettaa myös asiakasyrityksemme tuntemaan meidän kautta rekrytoidut työntekijät. Haluamme nimittäin varmistaa, että jokainen työntekijä on jobiolainen.

Jobiolaisuus kumpuaa yrityskulttuuristamme. Alla olevat viisi arvoa välittyvät päivittäin toimintatapojemme ja prosessiemme kautta.

  1. Laadukas ja luotettava kumppani

Rakennamme pitkäaikaisia yhteistyökumppanuuksia palvelualttiutemme ja aktiivisuutemme avulla. Lähetämme muun muassa asiakasyrityksillemme haastattelujen pohjalta tehtyjä työntekijäesittelyjä, jotta heillä on aina ajantasainen käsitys siitä, millaisia tekijöitä meillä on tarjota. Haastattelemme tekijämme aina kasvotusten.

  1. Nopea ja ketterä reagointi

Meillä ei ole toimistoaikoja. Koska ei ole tavatonta, että hätätilanne syntyy kellonaikaan ja päivään katsomatta, olemme aina tavoitettavissa. Meille voikin soittaa vaikka sunnuntai-iltana, ja voit olla varma, että teemme kaikkemme, että työntekijä on työmaalla heti maanantai-aamuna.

  1. Asiakaslähtöisyys

Mitä pidempään tunnemme asiakkaamme, sitä paremmaksi yhteistyö muuttuu. Uusien kumppaniemme kanssa työmme lähtee liikkeelle huolellisella tutustumisella asiakkaan liiketoimintaan, prosesseihin ja avainhenkilöihin. Aktiivisen, viikoittaisten kuulumisten vaihdon avulla pidämme huolen siitä, että pysymme ajan tasalla kaikessa tarvittavassa.

  1. Tunnemme tekijämme

Haluamme tuntea työntekijämme ja pitää huolta heistä. Ovemme ovat aina auki työntekijöillemme. Meillä Jobiolla onkin töissä ihmisiä, ei puhelinnumeron takana olevaa työvoimaa. Siksi myös prosessimme on rakennettu tukemaan kasvokkain tapahtuvaa kanssakäymistä. Kun jobiolaiset piipahtelevat toimistolla, voimme samalla tarkistaa, onko tarvetta esimerkiksi puhtaille tai ehjille työvaatteille.

  1. Tiedät, kenelle soitat

Toimimme paikallisesti ja vaalimme henkilökohtaisia kontakteja. Haluamme henkilöityä, jotta niin asiakkaamme kuin työntekijämme tietävät aina, ketä tavoitella. Muun muassa siksi sivuiltamme löytyvät suorat puhelinnumerot kuvineen.

Loppujen lopuksi kyse on yksinkertaisista asioista. Tavoitteemme on, että työntekijät viihtyvät meillä pitkään ja asiakkaillemme on merkityksellistä, mistä firmasta tekijät vuokrataan. Haluamme tarjota sen pienen lisätekijän, jonka vuoksi asiakkaamme päättävät asioida juuri meidän kanssamme. Jokainen Jobion asiakas- ja työntekijäsuhde onkin merkityksellinen.

Tekijä: Tomi Laaksola

Liiketoimintajohtaja

Vastaa