Kyllä onnistuu – Jobion avulla työllistynyt jo yli 3000 ammattilaista

Mikä on Jobio?

Jobio sai alkunsa vuonna 2003 Turussa, jonne perustimme ensimmäisen toimipisteemme. Muutaman vuoden markkinaan tutustumisen jälkeen halusimme aloittaa toimintamme laajenemisen. Menimme ensin vuonna 2008 Saloon ja heti seuraavana vuonna Pohjanmaalle Vaasaan. Vuonna 2011 eriytimme osan logistiikkatoiminnoistamme Tampereelle, jonne perustimme myös toimiston. Vuonna 2012 avasimme toimiston Helsinkiin palvelemaan Uudenmaan alueen laajenevaa asiakaskuntaa.

Nykyään palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen ja työllistämme laajan kirjon eri ammattien tekijöitä. Yhteensä jobiolaisia on työllistetty jo reilusti yli 3000. Hommia ovat saaneet eri alojen ammattilaiset sähköasentajista rakennusmiehiin ja muurareista toimistotekijöihin.

Olemme aina luottaneet aktiiviseen tekijämeininkiin. Se on ollut Jobion kantavana teemana alusta alkaen. Emme todellakaan pelkää tarttua työhön. Olemme aina käytettävissä auttaaksemme niin asiakkaita kuin työntekijöitä. Pidämme huolen siitä, että sama ajatusmalli pätee jokaisella paikkakunnalla, jossa toimimme. Takaammekin, että palvelemme samalla asenteella ja ammattitaidolla toimipisteestä tai kaupungista riippumatta. Siksi jokainen asiakas ja työntekijä voi olla ihan varma siitä, mitä meiltä saa.

Mikä on jobiolainen?

Kaikilla meillä jobiolaisilla on mottona ”Kyllä onnistuu”. Jobiolaisen tyypillisiin tunnusmerkkeihin kuuluvatkin kunnollinen työhön tarttumisen asenne, kova ammattitaito ja vahva ammattiylpeys. Mottomme kuvaa mielestämme hyvin suomalaista, rehtiä ja reipasta otetta työhön. Meillä puhutaankin, että ihan ensimmäiset jobiolaiset ovat selvästikin olleet Seppä Ilmarinen Kalevalassa ja vänrikki Koskela Tuntemattomasta sotilaasta. Molemmat oikealla asenteella työhönsä tarttuneita herroja!

Parasta meillä Jobiossa on tätä asennetta ilmentävät ihmiset ja suoraselkäinen tapamme toimia. Olemme reiluja ja teemme mitä lupaamme.

Miksi Jobio?

Perinteinen käsitys työurasta on ollut löytää valmistumisen jälkeen työpaikka ja tehdä sitten koko työura samalle työnantajalle. Tämä on yksi syy siihen, miksi olemme monesti törmännyt ennakkoluuloihin, joita työnhakijoilla on henkilöstövuokrausfirmoja kohtaan.

Työurat ovat kuitenkin kovaa vauhtia muuttumassa eikä entisenlaisia pitkäaikaisia työsuhteita enää välttämättä ole edes tarjolla. Monilla aloilla esimerkiksi lomautuksista on tullut yhä yleisempiä. Henkilöstövuokraus on oiva tapa päästä alkuun työuralla, sillä työllistymismahdollisuudet ovat laaja-alaisemmat. Lisäksi me Jobiolla olemme pystyneet tarjoamaan monille joustavia työsuhteita, jolloin työntekijällä on mahdollisuus muokata työelämäänsä muun elämäntilanteen mukaan. Työllistyminen henkilöstövuokrausfirman kautta tarjoaakin monipuolisia ja joustavia mahdollisuuksia – kunhan muistaa pitää oman mielen avoimena työnhakua kohtaan.

Haluatko jobiolaiseksi?

Kyllä onnistuu –asenne liittyy meillä tietenkin myös työnhakuprosessiin. Siksi me emme vaadi pitkälle hiottuja työhakemuksia tai ansioluetteloita – meidän tehtävämme on löytää juuri sinulle sopiva työpaikka. Kannattaakin olla rohkeasti meihin yhteydessä. Pitkälle pääsee jo reippaalla ja ennakkoluulottomalla asenteella. Ota yhteyttä tai täytä avoin hakemus ja me olemme sinuun yhteydessä!

Avoimet työpaikat puolestaan löydät täältä.

Tekijä: Tomi Laaksola

Liiketoimintajohtaja

Vastaa